Hinnasto


Olo Tila Majoitus

Kesto vaihtelee • 35€ / hlö

Päärakennuksessa majoitus 1-10 henkilöä. Tilat keittiö, wc, kuisti, eteinen, suihku ja kolme huonetta. Pesutiloissa lattialämmitys, lämmin vesi ja keittiössä idyllinen puuhella. sis. lakanat ja pyyhkeen.

 

 

Aamupala

Kesto vaihtelee • 8 €

Aamupalan voi tilata täysin valmiina tai "jääkaappi täytettynä", jolloin voit itse valmistaa itsellesi sopivaan aikaan. sis. kahvi/tee, kaurapuuro, munia, marjoja, leipä, juusto, hedelmiä, tuoremehu...

 

 

Ruoka

Kesto vaihtelee • keitto 10 € ateria 20 €

Ruoka valmistetaan suomalaisia perinteitä kunnioittaen ja huomioonottaen vuodenaikojen vaihtelut. Pyrimme käyttämään lähialueen ja oman tilan raaka-aineita. Erikoisruokavaliot huomioidaan.

 

 

Köökki-sauna

150 €

Ulkorakennuksessa navetta-takkahuone ja makoisat löylyt tarjoava Köökki-sauna.Viereisessä heinäladossa voit vapaasti vilvoitella tai vaikkapa kirmata pellonpuolella tähtitaivaan alla. 10-15 henk.

 

 

Palju

Kesto vaihtelee • 150 €

Kylän rauha, tähtitaivas, kiireettömyys, puhdas luonto ja lähdevesi hivelevät aistejasi. Varaa saunanautintosi kruunaamaan 8 hengen palju. Rentoutuminen on taattu ystäviesi kanssa.

 

 

Aamulenkki ,venyttely ja "virittely"

Kesto vaihtelee • 200€ / 1,5h

Liikutaan sään ja vuodenaikojen vaihteluiden asettamissa puitteissa. Sisältää kehoa herättelevän lenkin,venyttelyn ja hengitysharjoituksia. Tavoitteena saada kroppa vauhtiin. min 6 - max 10 henk.

 

 

Fysioterapia ja Osteopatiapalvelut

Kesto vaihtelee • 80 € / 60 min.

Soittele 0503782222, niin sovitellaan aikaa. Yli 25 v kokemuksella :-) Tiina

 

 

« Takaisin